Sortiment

Plantebaserede alternativer

Med afsæt og stor interesse i bæredygtighed og naturlig smag uden tilsætningsstoffer, har BIGFOOD DK en passion for lækker og naturligt producerede produkter som få andre. Vi har længe troet på at clean label produkter havde en fremtid i Danmark.

Plantebaserede fødevarer (veganske fødevarer) er seneste bølge, som i øjeblikket skyller ind over landet. BIGFOOD DK markedsfører en bred vifte af veganske oste-alternativer, veganske dressinger og dips samt veganske kød-alternativer. Altid med fokus på ”fri for”, så som soyafri, glutenfri, ingen palmeolie og ingen smagsforstærkere. At levere unikke sortimenter og give forbrugerne en WOW-følelse, er præcis hvad BIGFOOD DK ønsker med vores produkter.

Vores motto er "driving food innovation". Vi udvikler, producerer og markedsfører forskellige produktløsninger i en moderne tidsånd. Vores kerneforretning er import og eksport af friske produkter, der ikke blot er dagsordensættende men også generelt giver danskerne et sundere og berigende alternativ til de ordinære dressinger og oste.

Bedda er samarbejdspartner med BIGFOOD DK og har været det gennem en længere periode. Sammen deler vi ønsket og forhåbningerne om en grønnere fremtid, hvor der er fokus på "rent" mad uden tilsætningsstoffer, og produkter som er gode for miljøet og de mennesker, som indtager dem.
Hent Bedda-katalog
beddabedda
Bedda
Enheder
Bedda Nordic Dressing vegan250ml1L
Bedda Mayo vegan250g3kg
Bedda Revet Vegansk150g1kg
Bedda British Style skiver vegan150g
Bedda Hirte blok vegan250g
Bedda Chuncks2kg
Enheder
Karry Mango Dressing3L
Mango Chili Dressing3L
Tomat Rosmarin Vinaigrette3L
Teriyaki Sauce850g
White Smoke BBQ Dip850g3kg
Chili Cheese Dip850g
Chipotle South West Dip850g
Wasabi Dip850g
Sesam Ingefær Vinaigrette3L
Enheder
Hvidløgscreme80g1kg3kg
Honning-sennep dip
Casar dip80g1kg3kg
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram