Forside / Sortiment - Dressinger
Sortiment

Dressinger

Vi har længe udviklet, produceret og distribueret dressinger, dips og saucer, som blandt andet lander i køkkenerne hos professionelle kokke og økonomaer. BIGFOOD Produktions GmbH har over 20 års erfaring med at innovere dressinger, dips og saucer, der produceres med rigtige smage.
Hent produktkatalog
Vores primære fokus er lagt på fremstilling uden diverse kunstige tilsætningsstoffer, kort ingrediensliste, såvel som allergenfri; glutenfri, laktosefri og gærfri. På den måde kan de benyttes af den brede befolkning, som har et stigende ønske efter ”clean label”-produkter.

Vores brede sortiment er kendetegnet ved fantastisk ren smag, ensartethed, stabilitet og høj kvalitet. Når man i det alsidige køkken ønsker, at tingene er korrekt lavet, er vi det rette valg.

Koldrørte dressinger, dips og saucer er alle nogle smagsgivende komponenter i alle pizza-, burger-, salat- og andre convenience-food koncepter inden for traditionelle kødretter såvel som veganske- og vegetarretter. Det nyeste i vores sortiment er wok-sauce, som kan bruges til et bredt sortiment af asiatisk mad med flere forskellige og lækre smage.

Via de landsdækkende grossister sendes produkterne rundt til restauranter, caféer og kantiner i hele landet. Idet produkterne pakkes i flere størrelser og mængder, vil vi kunne dække de fleste køkkenernes behov.
dressinger produkt billede
Optimahl cleanline
Optimahl STARLINE
Enheder
Honning-sennep dressing80ml3L
American dressing40ml1L3L
Yoghurt dressing1L5L
Coleslaw dressing5L
Ceasar dressing80ml1L3L
Creme Fraiche Dild dressing3L
Italian dressing40ml1L3L
Aioli hvidløgscreme80g3kg
Honning-sennep dip1kg3kg
Krydderremoulade1kg3kg
Sour cream3kg
Burgersauce1kg3kg
BBQ sauce Jamaika1kg5kg
Enheder
Karry Mango Dressing3L
Mango Chili Dressing3L
Tomat Rosmarin Vinaigrette3L
Teriyaki Sauce850g
White Smoke BBQ Dip850g3kg
Chili Cheese Dip850g
Chipotle South West Dip850g
Wasabi Dip850g
Sesam Ingefær Vinaigrette3L
Enheder
Hvidløgscreme80g1kg3kg
Honning-sennep dip
Casar dip80g1kg3kg
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram