Forside / Private

Private

Enkelt, fleksibelt og en del af hverdagen

BIGFOOD har over 20 års erfaring med food innovation og har et stort og bredt netværk ned gennem hele Europa samt i Norden. Det netværk bruger vi til at importere og eksportere lækre oste, som vi mener, danskerne vil kunne lide.

Vores fokus er lagt på import og eksport af produkter uden kunstige tilsætningsstoffer og kort ingrediensliste såvel som allergenfri; glutenfri, laktosefri og gærfri. På den måde kan de benyttes af den brede befolkning, som har et stigende ønske efter ”clean label”-produkter og alternativer til de nuværende produkter på markedet.
bigfood oste sortiment

Sortiment

Få inspiration til hverdagsmad

Er du vild med at få inspiration til din madlavning? Så kig ind i vores sortiment til privatforbrugere.

Her finder du en lang række af lækre oste, som forhåbentlig kan være en øjenåbner for nye oste til dit køleskab.
Se sortiment

Opskrifter

Udvid jeres madplan

BIGFOODs oste går godt til en varieret madplan. Vi har blandt andet oste, der er gode til sandwiches, nachos, burgere, pizzaer, fisk og salater.

Så her finder du vores opskrifter til lækre retter, som kan gøre din madplan derhjemme. til et menukort selv store restauranter vil være misundelige på.

Vi håber at kunne inspirere til en sundere kost, men det er naturligvis muligt selv at udskifte produkter i opskrifterne efter eget valg.
Se opskrifter
sandwich produkt billede
7EuA1UfP

Leverancer

Landsdækkende

Vores produkter indgår på hylderne i de største danske supermarkedet. På den måde er vi sikre på altid at være der, hvor kunderne er. Find ud af, hvor du kan finde vores produkter ved at følge os på vores sociale medier.

Vil du vide mere om BIGFOOD, kan du læse om vores kompetencer lige her.
Læs om vores kompetencer
cheesemakers treasures lillebedda
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram