Forside / Opskrifter

Opskrifter

Burgere

Smagseksplosion

BIGFOOD DK's dips og dressinger kan bruges i mange forskellige retter. Heriblandt burgere. I burgerne er dressingen en særlig vigtig del, da den skal få burgerens øvrige ingredienser til at spille sammen og perfekt runde smagen, uden det bliver for meget. Det er præcis det, som BIGFOOD DK's dressinger går ind og gør. Med vores mange års erfaringer inden for både udvikling og import af lækre dressinger, ved vi lige præcis, hvad der skal til, for at en dressing perfekt ind i en burger.
Se opskrifter
burger
Salater

Grønt og godt

BIGFOOD DK's dips og dressinger kan bruges i mange forskellige retter. Heriblandt lækre, grønne salater. I salater er dressing en særlig vigtig del, da den skal få salatens øvrige ingredienser til at spille sammen og perfekt runde smagen, uden det bliver for meget. Det er præcis det, som BIGFOOD DK's dressinger går ind og gør. Med vores mange års erfaringer inden for både udvikling og import af lækre dressinger, ved vi lige præcis, hvad der skal til, for at en dressing perfekt ind i en sprød og lækker grøn salat.
Se opskrifter
salat
Pomfritter

Sprøde og lækre

BIGFOOD DK's dips og dressinger kan bruges i mange forskellige retter. Heriblandt som dressing på- og dyppelse til pomfritter. Til pomfritter er dip en ufattelig vigtig del, da den skal give den friturestegte kartoffel et helt nyt smagsunivers, uden det bliver for meget. Det er præcis det, som BIGFOOD DK's dips og dressinger går ind og gør. Med vores mange års erfaringer inden for både udvikling og import af lækre dips og dressinger, ved vi lige præcis, hvad der skal til, for at en dip perfekt til en omgang pomfritter.
Se opskrifter
pomfritter
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram