Forside / Om BIGFOOD

Om BIGFOOD DK

BIGFOOD DK blev stiftet tilbage i 2010 af Henrik Nørby og hans tyske kompagnon Stefan Reese, samt fabrikken BIGFOOD Produktions GmbH. Med ønsket om at kunne skabe innovation på madmarkedet i Danmark, fandt de to forretningsmænd fælles fodfæste om at drive det, vi i dag kender som BIGFOOD.

BIGFOOD DK (en del af BIGFOOD Group) drives til dagligt af Henrik Nørby fra basen i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer (vegansk). Produkterne leveres af professionelle leverandører i ind- og udland.
bigfood logo
produkt udvikling af sauce
Han arbejder blandt andet tæt sammen med store fødevarekæder som Salling Group, Coop, Lidl og Aldi. Derudover sender han masser af lækre dressinger, dips, saucer afsted til kantiner, restauranter og caféer via de landsdækkende grossister. Blandt andet AB Catering, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa Foodservice.

Med afsæt og stor interesse i bæredygtighed og naturlig smag uden tilsætningsstoffer har BIGFOOD DK en passion for lækker og naturligt producerede produkter som få andre. BIGFOOD har længe troet på, clean label produkter havde en fremtid i Danmark. Heldigvis fik virksomheden ret, da de produkter for alvor slog igennem herhjemme i midten af sidste årti. For BIGFOOD DK sætter kunden og produktet sammen.
Lige siden starten har BIGFOOD DK haft fart på for at introducere fantastiske oste fra hele Europa samt innovative og smagfulde dressinger, dips og saucer, for den danske befolkning. Oste leveret fra BIGFOOD DK's store netværk af leverandører i ind- og udland.

På grund af sine forretningsforbindelser i den tyske del af BIGFOOD Group har Henrik Nørby altid fingeren på pulsen, når det kommer til trends og nye madtendenser. På den måde er han altid et skridt foran og med på beatet i Danmark, når noget begynder at spire udenfor Danmarks grænser.

oste sortiment fulge POV
bedda sortiment
Plantebaserede fødevarer (veganske fødevarer) er seneste bølge, som i øjeblikket skyller ind over landet. BIGFOOD DK markedsfører en bred vifte af veganske oste-alternativer, dressinger, dips og saucer. Igen med fokus på ”fri for”, så som soyafri, glutenfri, ingen palmeolie og ingen smagsforstærkere. At levere unikke sortimenter og give forbrugerne en WOW-følelse, er præcis hvad Henrik vil med BIGFOOD DK.

Vores motto er "driving food innovation". Vi udvikler, producerer og markedsfører forskellige produktløsninger i en moderne tidsånd. Vores kerneforretning er import og eksport af friske produkter, der ikke blot er dagsordensættende men også generelt giver danskerne et sundere og berigende alternativ til dressinger og oste.
BIGFOOD DK har for nylig intensiveret arbejdet med FN's 17 verdensmål og de 169 delmål herunder. Mere specifikt har vi særligt fokus på Verdensmål Nr. 8, anstændige jobs og økonomisk vækst, og Verdensmål Nr. 12, ansvarligt forbrug of produktion.

Verdensmål Nr. 8: I forbindelse med dette verdensmål, har vi fokus på bæredygtig økonomisk vækst, og ønsker at opnå dette igennem investering i innovation i vores produktportefølje.

Verdensmål Nr. 12: I forhold til dette verdensmål, er det vores arbejde med bæredygtige ressourcer og emballage, ressourcer samt bæredygtige samarbejdspartnere og kommunikation herom.
bigfood verdensmål
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram