Forside / Kompetencer

Kompetencer

PRODUKTION & PRODUKTUDVIKLING

Vi benytter udelukkende friske og nøje udvalgte råvarer, hvoraf 95% kommer fra lande i EU. Vores koldrørte dressinger, dips og saucer bliver løbende optimeret og videreudviklet. Således kan du fortsat blive overrasket over friske opskrifter, hvor kvaliteten af fødevare og ernæring er i højsæde.

Vi har et dygtigt produktionsteam med mulighed for hurtig eksekvering og afsending. Vores produkter og produktioner bliver jævnligt testet og certificeret af uafhængige institutioner og organisationer.
produktion i en fabrikIFS Food logo

PRODUKT & EMBALLAGEUDVIKLING

produkt udvikling af sauce
BIGFOOD DK er eksperter i at udvikle produkter og emballage med et bæredygtigt udgangspunkt. Vi har et team på 10 udviklere og kokke, som kan tage hånd om jeres forespørgsler. Derfor har vi den tilgang, at alt er muligt. Vi både importerer og eksporterer vores produkter, som lever op til gældende og tidssvarende standarder i forhold til indhold og indpakning.

Vi ønsker at give en WOW-oplevelse til vores kunder, som de kan give videre til deres kunder/gæster. Det gør vi ved at levere enestående og smagfulde oste samt dressinger, dips og saucer. På den måde sørger vi også for, at du har et helt unikt sortiment, som du kan glæder dine kunder/gæster med.

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

bigfood web supply chain
Med vores mere end 10 års erfaring på markedet, har vi godt styr på samtlige logistiske processer. Vi har stor fokus på de logistiske opgaver. Lige fra lagerbeholdning og opbevaring, til transport og rettidig leverance. Vi samarbejder med de store internationale transportselskaber, så som NAGEL, DACHSER og H.P. Therkelsen.

Ligeledes har vi stor fokus op fødevaresikkerheden og vægter IFS & BRC-certificeringer hos vores leverandører meget højt.

Eksekvering

Vi kan omsætte jeres idéer til resultater i eget køkkenstudio, hvor vi udvikler koncepter med anvendelsesforslag og procesforløb. Her indgår jeres personlig kendetegn og præferencer. Således skaber vi forbindelse mellem innovative produkter, individuelle anvendelser og slutteligt egen Food-koncept indenfor fødevare og ernæring.
en kok som forbereder retter

KONTAKT OS

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram