Forside / Green Bowl m. ærter, mozzarella og yoghurtdressing
Opskrifter

Green Bowl m. ærter, mozzarella og yoghurtdressing

Denne Buddha Bowl, Green Bowl, er fyldt med lækre ingredienser, som sammen udgør en utrolig lækker salat. De forskellige grøntsager blandet med ristede cashewnødder og bacon i skiver giver en rigtig lækker smag. Og med BIGFOOD DK's krydderyoghurt, giver det retten det helt rigtige pift.

Sværhedsgrad
Samlet tid
45 minutter
sandwich produkt billede
Green Bowl m. ærter, mozzarella og yoghurtdressing

Ingredienser

Indsæt antal personer her
g. Romainesalat
g. Frosne ærter
g. Mozzarella
g. Agurk
g. Cantaloupemelon
g. Rustikt brød
g. Optimhal cleanline Krydderyoghurt
g. Mynte
g. Olivenolie
g. Ristede cashewnødder
g. Bacon i skiver

Fremgangsmåde

Skyl romainesalaten grundigt og skær den i strimler. Tø ærterne op. Skær agurken og melonen i grove tern. Skær brødet i tynde skiver. Marinér brødet i olivenolie og rist det gyldenbrugt i ovnen, tilføj lidt salt..

Bag baconen i ovnen ved 170-180 grader til det er sprødt. Hak cashewnødderne fint og skær mozzarellaen i mindre stykker.

Placer salaten i midten af skålen og anret de enkelte ingredienser uden om i en cirkel, så alle ingredienser kan ses. Servér med Optimhals krydderyoghurt, bacon, cashewnødder og mynte.

BIGFOOD DK produkter i opskriften

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram