Forside / Fruity bowl m. kylling og yoghurtdressing
Opskrifter

Fruity bowl m. kylling og yoghurtdressing

Denne lækre Buddha Bowl, Fruity Bowl, er en lækker og mættende salat. Den går perfekt både til frokost og aftensmad. Den kan eventuelt deles, hvis den skal være side-dish til hovedretten. Med BIGFOOD DK's krydder-yoghurt dressing, giver det den perfekte opvejning til de forskellige smage i salaten.

Sværhedsgrad
Samlet tid
45 minutter
sandwich produkt billede
Fruity Bowl m. kylling og youghurt-dressing

Ingredienser

Indsæt antal personer her
g. Frisk mixsalat
g. Æble
g. Couscous
g. Kernefattig vandmelon
g. Stegte kyllingebryststrimler
g. Blåbær
g. Peberfrugt
g. Optimahl cleanline Krydder-Yoghurt
g. Ristede cashewnødder
g. Granatæblekerner

Fremgangsmåde

Skyl æblerne og melonen og skær dem i grove tern. Skær peberfrugten i skiver. Skyl granatæblet og pil kernerne ud. Rist cashewnødderne og hak dem groft.

Hæld couscousen i en skål og hæld kogende vand over, tilføj lidt salt og evt. karry og stil det på køl. Skyl blåbær rene. Steg kyllingestrimlerne.

Placér salaten i midten af skålen og anret de enkelte ingredienser udenom i en cirkel. Alle ingredienser skal være synlige. Servér med Optimahl Krydder-Yoghurt og ristede cashewnødder.

BIGFOOD DK produkter i opskriften

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram