Professionelle

Forside / For professionelle

Erhverv

Enkelt, fleksibelt og professionelt

Har du en restaurant, café, kantine eller arbejder med catering, så er BIGFOODs B2B-side helt sikkert noget for dig. Vi har over 20 års erfaring med food innovation og har et stort og bredt netværk ned gennem hele Europa samt i Norden. Fokus er lagt på fremstilling uden kunstige tilsætningsstoffer og kort ingrediensliste såvel som allergenfri; glutenfri, laktosefri og gærfri. På den måde kan de benyttes af den brede befolkning, som har et stigende ønske efter ”clean label”-produkter.
dressinger produkt billede
dressinger produkt billede

Sortiment

Fremhæv jeres unikke smag

Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og have et sortiment, dine kunder vil huske dig for, så er BIGFOOD helt klart det rette valg for dig. Vores koldrørte dressinger, dips og saucer er smagsgivende komponenter i alle pizza-, burger-, salat- og andre convenience-food koncepter inden for traditionelle kødretter såvel som veganske- og vegetarretter. Det nyeste i vores sortiment er wok-sauce, som kan bruges til et bredt sortiment af asiatisk mad med flere forskellige og lækre smage.
Se sortiment

Opskrifter

Udvid jeres bagkatalog

BIGFOOD har over 20 års erfaring med innovation af mad, og derfor har vi også et inspirationskatalog med lækre opskrifter, som vores dressinger passer perfekt ind i.

Det kan blandt andet være prikken over i'et til en lækker burger, den perfekte smagskomponent til en grøn salat eller lige den sidste gnist til et mørt stykke fisk.

Hos os finder du løbende nye opskrifter, som kan pifte ethvert menukort eller tilbudskatalog op og give kunderne dét ekstra.
Se opskrifter
sandwich produkt billede
en kok som forbereder retter

Leverancer

Landsdækkende

Via landsdækkende grossister sendes produkterne rundt til restauranter, caféer og kantiner i hele landet. Idet produkterne forefindes i flere enhedsstørrelse, vil vi kunne dække de fleste køkkenernes behov. Vi er den perfekte leverandør til både den lille og den store, da vi er fleksible og altid søger efter en løsning, der gør alle glade.
Læs om vores kompetencer
optimahl aflang logobedda
bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram