Forside / Brioche toast burger Mexico m. nachochips
Opskrifter

Brioche toast burger Mexico m. nachochips

Denne toast-burger er en crispy burger, der er perfekt til aftensmaden, hvis du har lyst til mexicansk gør-det-selv mad. Med BIGFOOD DK's Chili Cheese Dip giver det lidt ekstra pep til smagsoplevelsen, der både er lækker med bøffen men også let røget med bacon og sød med løg, hvis du vælger at brune dem på panden.

Chili Cheese Dip:

Tapas, burgere, bagte kartofler og kartoffelbåde. BIGFOOD's chili cheese-dip passer til det hele. Går også supergodt til nachos.

Sværhedsgrad
Samlet tid
30 minutter
sandwich produkt billede
Brioche toast burger Mexico m. nachochips

Ingredienser

Indsæt antal personer her
stk. Brioche toastskiver
stk. Burgerbøffer, stegt (ca. 120g pr. stk.)
g. Optimahl STARLINE Chili Cheese Dip
stk. Bacon i skiver, stegt
g. Røde løgringe
g. Nachochips
g. Optimahl STARLINE Guacamole Classic

Fremgangsmåde

Rist brødet.

Smør aioli på den øverste bolle.

Læg bøf, bacon og løb på brunden.

Top m. Chili Cheese Dip og toppen af brødet.

Serveres med varme nachochips, ekstra Chili Cheese Dip og guacamole.

BIGFOOD DK produkter i opskriften

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Følg os på:

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram