Forside / Amazonas bowl m. quinoa og guacamole
Opskrifter

Amazonas bowl m. quinoa og guacamole

Denne Buddha Bowl, Amazonas Bowl, har alt hvad en salat skal have. Sprød salat, lækre smage og en god dressing som prikken over i'et. Med BIGFOOD DK's guacamole og Mango Chili-dressing giver vi dig den perfekte smagskomponent til at spille sammen med salatens andet indhold. Den er perfekt som en let frokost eller aftensmad eller kan deles, hvis den skal være side-dish til en hovedret.

Sværhedsgrad
Samlet tid
30 minutter
sandwich produkt billede
Amazonas Bowl m. quinoa og guacamole

Ingredienser

Indsæt antal personer her
g. Romainsalat
g. Cherrytomater
g. Hvide champignoner
g. Grapefrugt
g. Hvid quinoa
g. Rødløg
g. Grønne asparges
g. Optimahl STARLINE Guacamole Classic
g. Optimahl STARLINE Mango Chili Dressing
g. Bacon i skiver
g. Bønnespirer
g. Hele røgede mandler

Fremgangsmåde

Snit romainsalaten og rødløget. Skær champignonerne i kvarte og svits dem på panden. Snit aspargesene og blanchér dem kort, pil grapefrugten og skær den i tern.

Tilbered quinoaen. Steg baconen i ovnen til de er sprøde og hak de røgede mandler.

Placer salaten i midten af skålen og anret de enkelte ingredienser udenom i en cirkel, så alle ingredienser er synlige. Servér med Mango Chili Dressing, bacon, bønnespirer og røgede mandler samt guacamole.

BIGFOOD DK produkter i opskriften

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram