OM SL Melted Cheese Dip

Beskrivelse

Melted Cheese dip!

Optimahl Melted Cheese dip er den helt oplagte dip til Nachos. Den kan bruges kold som den er eller opvarmes da den er bagestabil. Prøv den også til en gang mac and cheese. Eller hvad med som topping på en pizza eller som lækker ostefyld i en sandwich.

Mulighederne er mange da den aromatiske ost og den cremede tekstur gør sig perfekt både til kolde og til varme retter.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram