RAV Ost 29%, 6 mdr.

Beskrivelse

Den gyldne farve har givet navn til denne ost. RAV er en fast modnet ost med tydelige modningskrystaller som fremkommer grundet den lange 6 måneders lagring. Den har en karakteristisk intensiv aroma og smag af modnet frugt, over mod en let krydret pikant note samt en tone af valnød.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram