OM SL Mango Chili Dressing

Beskrivelse

Udsøgte ingredienser mødes i en særlig dressing, der bringer tanker om drømmestrande og klart vand med sig. Den er hverken for sød eller for stærk, og går godt til alle salater, der tåler en eksotisk, krydret smag.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram