OM SL Karry Mango Dressing

Beskrivelse

Vores karry mango-dressing er nøje blandet, så den distinkte karry-smag ikke er for gennemtrængende men virkelig sætte mangoens sødme i spil. Den bruges optimalt i sandwiches med kylling, pastasalater eller grønne salater med fiske- eller skaldyrspynt.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram