OM-CL Ceasar´s Dressing

Beskrivelse

Vores ceasar's dressing er med smag af hård italiensk ost perfekt til den klassiske ceasar's salat samt andre grønne salater med fx kylling. Den får en til at ønske sig på ferie i Sydeuropa og er et must-have på havebordet til sommer.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram