OM CL Burgersauce

Beskrivelse

BIGFOODs burgersauce er en krydret mayonnaise med små agurke og løgstykker. Med en let smag af sennep og et afbalanceret syre/sødme forhold, er den intet mindre end fantastisk til enhver burger både som spread på burgerbollerne og som dressing i salaten.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram