OM CL BBQ Sauce Jamaika

Beskrivelse

Med sin røgaroma passer den krydrede og frugtagtige jamaica BBQ-sauce perfekt til grillet mad, hvad enten det er som dip eller marinade. Den lækre blanding af tomater, frugt og karamel er perfekt i enhver burger.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram