Bedda Chuncks

Beskrivelse

Et plantebaseret kød-alternativ, der dur varmt såvel som koldt. De mildt krydrede stykker er fremstillet af kikærter og hvedeprotein, og forkogt. De er perfekt egnet til stegning, wokretter og tåler naturligvis en lækker marinering. Et fantastisk produkt til anvendelse af veganere, vegetarer og flexitarer.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram