Bedda British Style skiver vegan

Beskrivelse

Vores "british style" bedda-version er et lækkert alternativ til ost, der minder meget om en klassisk cheddarost. Den er optimal i alle sammenhæng, hvor du ikke længere vil bruge "ægte" ost. Den går fx perfekt til veganske pizzaer eller burgere.

Produktet forhandles hos

Andre i samme kategori

Findes i følgende opskrifter

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram