Sortiment

Spreads

Størstedelen af BIGFOODs produkter er plantebaserede eller på anden vis veganske. Vi har blandt andet et stort udvalg af veganske alternativer til oste i vores eget mærke bedda, der opererer uden soya, gluten, kunstige smagsforstærkere, palmeolie og selvfølgelig uden animalske produkter. Samtidig er de mærket med Vegan+. Derudover er størstedelen af vores dressinger også veganske.

Bølgen af awareness omkring bæredygtighed har endelig ramt Danmark, og BIGFOOD har længe været klar på, at danskernes adfærd skulle ændre sig, når det kom til både produktionen men også smagen omkring fødevarer og plantebaserede alternativer.

BIGFOODs koldrørte dressinger, dips og saucer er smagsgivende komponenter i alle pizza-, burger-, salat- og andre convenience-food koncepter inden for veganske- og vegetarretter.

For os er det vigtigt at følge med tiden og tænke bæredygtighed ind i køkkenet, om det er derhjemme eller på restauranter. Derfor har vi også gennem flere år videreudviklet på vores produkter, så de altid er tilpasset og passer ind i tidens trends og tendenser.

Med vores mange dedikerede kokke og store udviklingsteam, er der ikke langt fra tanke til handling, hvilket har været en af BIGFOODs store forcer, når det kommer til vores plantebaserede alternativer til andre fødevarer.

Andet sortiment

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram