Sortiment

Saucer

Vi har længe udviklet, produceret og distribueret dressinger, dips og saucer, som blandt andet lander i køkkenerne hos professionelle kokke og økonomaer. BIGFOOD Produktions GmbH har over 20 års erfaring med at innovere dressinger, dips og saucer, der produceres med rigtige smage. Fokus er lagt på fremstilling uden diverse kunstige tilsætningsstoffer, kort ingrediensliste, såvel som allergenfri; glutenfri, laktosefri og gærfri. På den måde kan de benyttes af den brede befolkning, som har et stigende ønske efter ”clean label”-produkter.

Vores brede sortiment er kendetegnet ved fantastisk ren smag, ensartethed, stabilitet og høj kvalitet. Når man i det alsidige køkken ønsker, at tingene er korrekt lavet, er vi det rette valg.

Koldrørte dressinger, dips og saucer er smagsgivende komponenter i alle pizza-, burger-, salat- og andre convenience-food koncepter inden for traditionelle kødretter såvel som veganske- og vegetarretter. Det nyeste i vores sortiment er wok-sauce, som kan bruges til et bredt sortiment af asiatisk mad med flere forskellige og lækre smage.

Via de landsdækkende grossister sendes produkterne rundt til restauranter, caféer og kantiner i hele landet. Idet produkterne pakkes i flere størrelser og mængder, vil vi kunne dække de fleste køkkenernes behov.

Andet sortiment

bigfood-logo-hvid
BIGFOOD DK drives til dagligt af Henrik Nørby med base i Svendborg. Henrik har over 25 års erfaring med køb og salg af fødevarer. Den erfaring gør han god brug af, når han importerer og eksporterer alt fra dressing og oste, til plantebaserede fødevarer i ind- og udland, for at introducere dem for danskerne.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find smiley

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram